pátek 1. února 2013

Co na sebe na ples?

Ples v Opeře. To byla první inspirace pro napsání článku, co na sebe na ples. Plesová sezóna je v plném proudu a tím přibývají i možnosti vidět prapodivné úbory, které se za žádnou cenu nehodí na plesy. Jedná se hlavně o letní šaty, kožené šaty, hodinky, velké maxi kabely, špičaté boty, zimní kozačky ( ano i některé dámy se nestydí vytáhnout na ples ke krátkým plesovým šatům zimní kozačky), letní "ultra mini " kraťásky (je to asi týden, co slečna měla na sobě letní bílé kraťasy a  k tomu tílko, ano vidíte správně, ze kterého se jí ven draly vnady, pány to nejspíš potěší v létě, ale na plese opravdu ne). Takže tohle se na ples opravdu nehodí:
Letní šaty na plese nemají co dělat!
Podobné skvosty jako jsou tyto boty, se nehodí nosit nikam, leda pokud nejdete na maškarní za šaška.
I kdyby ta kabelka byla nejdražší na světě tak se na ples nehodí.

Přitom je celkem jednoduché se hezky a elegantně obléknout na ples, stačí jen dodržovat základní pravidla. Vhodné punčochy, malé psaníčko, přiměřená délka šatů, neokopané lodičky, decentní večerní líčení a hlavně slušné chování. Není nic horšího, než když je žena hezky oblečená a díky žvýkačce jí je vidět až do žaludku,  nebo když se vulgárně vyjadřuje.
Takto bych si troufla vyrazit do společnosti:

                                              Dlouhá verze                       Krátká verze


1 komentář:

  1. Super rady... =) chodím sem každý den, předtím jsem chodila na plesy, ale teď už je to lepší a začali si toho všímat i lidé okolo mě! =) jsi skvělá... =) jen pokračuj =) a pepřenka mi taky už klepe přeci jen o něco lépe =))))

    OdpovědětVymazat

Pište prosím slušně, vulgární a nevhodné komentáře smažu. Děkuji. :-)