pondělí 18. března 2013

Davines oil




Dnešní článek bude tak trochu 2v1. :-) Je to jen pár hodin co jsem se vrátila od kadeřnici, chudší minimálně o 30 cm vlasů. Takhle krátké vlasy jsem měla možná jen jako malá, ale jsem strašně spokojená. Jako další jsem si pro vás připravila recenzi na regenerační olej na vlasy od Davines, cena 239,- Kč . Takto ho popisuje výrobce:,,Davines Essential OIL - absolutně zkrášlující elixír 50 ml OIL  je obohacen o výtažky z Oreláníku barvířského. Vlasům dodává extra výjimečnou jemnost a lesk bez zatížení vlasů. Zabraňuje zacuchání vlasů a působí proti jejich krepatění ve vlhkém prostředí. Působí proti volným radikálům a má intenzivní antioxidační účinky. Chrání vlasovou strukturu bez zatížení a zkracuje dobu vysoušení. Aktivní složky Olej z amazonské rostliny Oreláníku b.  – velmi bohatá na beta karoteny (100x vyšší množství než v mrkvi), má restrukturalizační účinky na vlasy a podporuje jejich růst. Stimuluje produkci melaninu a zároveň snižuje buněčné poškození od UV paprsků. Působí proti stárnutí, zvyšuje elasticitu pokožky a je bohatý na stopové prvky. Použitý olej z Oreláníku pochází z Amazonie a je označen jako Fair Trade" . Olej se nanáší na konečky vlasů a strašně krásně voní. Stačí zmáčknout pumpičku 2x, bohatě to stačí. Pokud se vám třepí vlasy a chcete je pořádně zregenerovat, tak tento olej bude to pravé. Olej používám zatím jen pár týdnů, ale změna k lepšímu byla vidět po jednom použití.

A jaký je váš oblíbený přípravek na konečky vlasů?

I have shorted hair about 30 cm! Really short hair. :-) In the two pictures you can see Davines Essential Oil. This oil is for demaged hair. The price is around 9 euros.

Davines Oil- absolute beautifying potion, with Rouccou oil for all kinds of Hair

1 komentář:

  1. Jako kadeřník ho všem slečnám vřele doporučuju bez něho bych v kadeřku nedokázal pracovat. A pro ty co se jim velice obtížně rozčesávají vlasy i když použijete "kondicionér" tak ho stačí nanést do mokrých vlasů a jde to líp rozčesat ;)

    OdpovědětVymazat

Pište prosím slušně, vulgární a nevhodné komentáře smažu. Děkuji. :-)